Subsidiënten, donateurs, sponsoren en partners

De mooie traditie van de Passiespelen Tegelen kan alleen voortbestaan dankzij de steun van vele vrijwilligers, subsidiënten, donateurs, sponsoren en partners. De betrokkenheid vanuit de samenleving is groot. Voor ‘Hem achterna’, het passiespel van 2021, kunnen we bouwen op meer dan 400 vrijwilligers en vele bedrijven en organisaties die de Passiespelen een warm hart toedragen. Daar zijn we ongelofelijk trots op.

Maria:

“Wat betekent het om liefdevol en menselijk te zijn?”

Ook uw steun is van harte welkom

Zonder hulp is het vandaag de dag niet meer mogelijk om zo’n indrukwekkende en professionele voorstelling voor zo’n groot publiek te organiseren. Denk aan de repetities die gefaciliteerd moeten worden, het immense decor, de kostuums, ga zo maar door. Natuurlijk steunt u ons niet voor niets. Als sponsor kunt u kiezen uit een aantal zeer aantrekkelijk sponsorpakketten die tegemoet komen aan verschillende wensen. U kunt er ook voor kiezen om de passiespelen als partner te ondersteunen. U draagt daarmee structureel  bij aan het in stand houden van de bijzondere traditie van de Passiespelen sinds 1931 in De Doolhof in Tegelen. Openluchttheater dat verrijkt, verbindt en raakt.

Subsidiënten
donateurs, sponsoren, partners

Jeruzalem

L1logo

Arimathea

Sanhedrin

Hof van Olijven

Nazareth

Jacobus:

“We delen de prachtige herinneringen.”

Met bijzondere dank

TicketCrew Sevenum

info.ticketcrew.nl

Toeristen Informatie Venlo

toeristeninformatievenlo.nl

Partners

Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen

tiendschuur.net

Cultuurimpuls Venlo

cultureelplatformvenlo.nl

Limburgs Museum

limburgsmuseum.nl

Limburgs Schutterij Museum

schutterijmuseum.nl

Kunstcentrum Venlo

kunstencentrumvenlo.nl 

Met dank aan

Paul Company-Blundstone | Ezelboerderij en B&B ’t Jaegershoes Belfeld | Kerkbestuur St. Martinus Tegelen | Leolux Venlo | Unique Optiek en Optometrie Tegelen | Evenementenhulpverlening Rode Kruis Venlo | Hoogterras Belfeld / van Nieuwpoort Bouwgrondstoffen | AGMI Traffic & Lighting, Tegelen | Kersten Hulpmiddelen, Roermond. En al die ‘stille’ donateurs voor hun spontane donaties.

Europassion

europassion.net

Immaterieel Erfgoed

immaterieelerfgoed.nl

De Doolhof

dedoolhof.nl