WERVING KOOR EN/OF FIGURATIE ÉN TWEEDE AUDITIE (NOG ENKELE ROLLEN)

13-01-2014

In mei 2014 beginnen de koorrepetities en de full-cast repetities met de figuratie (het volk). In de loop van 2013 hebben zich reeds velen gemeld voor koor en/of figuratie, doch aan de Passiespelen kunnen honderden mensen meedoen > er is dus nog ruim plaats, óók voor nieuwe medewerkers binnen het koor en/of de figuratie. 

De nog in te vullen tekstrollen betreffen: Petrus / de Centurio (als hij óók kan paardrijden is dat een pré) / Naomi, de moeder van Judas. 
Eenieder kan zich aanmelden, ook als hij/zij reeds eerder geauditeerd heeft of reeds een kleinere rol heeft. Auditieteksten worden na aanmelding toegezonden.

De Passiespelen zijn niet eenkennig: ook nog niet bekend talent uit alle groeperingen is bij ons hartelijk welkom. Het is nooit te vroeg of te laat je bij de grote groep Passiespelers aan te sluiten. Een geweldige uitdaging en een even geweldige ervaring.

Deelnemen aan de Passiespelen is inderdaad een fantastische belevenis, maar denk er niet te licht over. Het is weliswaar vrijwillig maar niet vrijblijvend; het vraagt tijd en inzet. Na de repetitieperiode (tekstrolrepetities / koorrepetities / full-cast-repetities) zijn er 25 voorstellingen van zondag 10 mei 2015 t/m zondag 13 september 2015. Een vakantie langer dan vijf dagen zit er in de periode van de voorstellingen dus niet in. Maar daarvoor in de plaats heb je "levenslang voldoening", aldus veteranen! 

Interesse om deel te nemen in koor en/of figuratie of om mee te dingen naar een van deze rollen? Aanmelden kan via: audities@passiespelen.nl