Campagne Passiespelen 2015 van start

28-08-2014

Passiespelen in andere sferen
De insteek van het verhaal voor de editie van 2015 wordt - onder meer door de tekst van Patrick Lateur - een andere dan in 2010. Dit wordt versterkt met een geheel nieuw decor. Openluchttheater De Doolhof wordt - volledig in sfeer met de tekst en de insteek van de nieuwe editie van 2015 - omgetoverd tot het Bijbelse Jeruzalem ten tijde van Jezus’ lijden en dood. Cees Rullens over het decor: “De hoge muren rond de oude binnenstad van Jeruzalem omarmen iedereen; vanaf een hoge, ver naar voren prangende brug wordt op de stad neergekeken; het gekrioel in de nauwe steegjes verhoogt de hartslag; machtige torens zien controlerend uit boven de imposante poorten.”

Individuele- en groepsarrangementen beschikbaar
Een bezoek aan de Passiespelen kan extra veraangenaamd worden door het boeken van een individueel arrangement of een groepsarrangement. Ook op locatie in De Doolhof worden horeca-arrangemenen aangeboden; naar verwachting krijgen deze in de loop van oktober 2014 definitief vorm. Een betere combinatie is er niet. Ook reizen met een groep is mogelijk. Kupers Reizen biedt daartoe pakketten aan. Actuele informatie is te vinden op www.passiespelen.nl (het overzicht is nog niet compleet en wordt gaandeweg verder aangevuld).

Bijzonder arrangement
Bij een beperkt aantal voorstellingen wordt een ’bijzonder arrangement’ aangeboden à € 100,- per persoon. Het arrangement omvat: buffet vooraf in VIP-paviljoen, entreebewijs 1e rang, programmaboek met cd, pauzedrankje en na afloop een rondleiding over het podium en een backstagebezoek. Informatie en data www.passiespelen.nl.

Passiespelen 2015: zondag 10 mei t/m zondag 13 september 2015
De première van de Passiespelen is op zondag 10 mei 2015. Daarna te zien tot en met zondag 13 september met in totaal 25 voorstellingen. De Tegelse acteurs en actrices zijn er klaar voor en hopen het publiek niet alleen een eigentijds, maar ook tijdloos schouwspel voor te schotelen, waarvan iedereen nog lang kan nagenieten.