Goede kaartverkoop Passiespelen Tegelen 2015

23-06-2015

De kaartverkoop van de 20ste editie van de Passiespelen verloopt goed. Gedurende de eerste negen voorstellingen waren al ongeveer 12.500 toeschouwers deelgenoot van het bijzondere schouwspel: nog zestien voorstellingen te gaan. Er is ondertussen - mede dankzij de enthousiaste reacties van pers en publiek - ook een ware run ontstaan op het inmiddels beperkte aantal 1e rangs kaarten. Zo werd afgelopen week het 30.000ste toegangsbewijs online gereserveerd. De voorstelling is nog te zien tot en met 13 september: elke zondagmiddag om 14.30 uur en op de zaterdagen 18 juli, 25 juli, 1 augustus en 8 augustus ook om 18.30 uur. Mis het niet: er zijn nog kaarten! (Maar wacht niet te lang: mensen die verzekerd willen zijn van een goede zitplaats wordt aangeraden snel te reserveren.)

De berichten op social media liegen er niet om: “Deze editie is één van de mooiste die ik gezien heb: prachtig ingevuld met zang en muziek.” “Passiespelen 2015. Wat een geweldige voorstelling. Indrukwekkend. Groot compliment voor regie en spelers. Dit moet je gezien hebben.” "Wat een prachtig en uitstekend gespeeld verhaal we waren ontroerd, vooral aan het einde, we kennen het verhaal wel vanuit de Bijbel, vanuit school, vanuit de Kerk maar nu was het net of je er zelf midden in zat, mijn complimenten!" En: “Lente in Galilea is geweldig, vernieuwend en zeer indrukwekkend”, lezen we op Facebook. “Dit Limburgse theaterevenement moet gekoesterd worden. Puur genieten.”

Ook u kunt deze aangrijpende theatergebeurtenis meebeleven. Er zijn nog kaarten! Kaarten zijn te koop via www.passiespelen.nl, telefonisch via de kassa 077-326 31 00, via VVV Zuid-Limburg 0900-555 9798, bij de kassa in De Doolhof en diverse verkooplocaties in Noord- en Zuid-Limburg.