Audities Passiespelen 2015 Tekst- en zangrollen

29-03-2013

Meer informatie over de audities en de deelname?
Stuur een e-mail naar audities@passiespelen.nl o.v.v. 'Audities Passiespelen 2015'. Er wordt dan een informatiepakket toegestuurd met auditiedata, speellijst, repetitie-schema, inschrijfformulier en verdere nuttige informatie.

Mensen die geïnteresseerd zijn in een figurantenrol of als koorlid of muzikant - blaasinstrument en/of slagwerk (niveau D) - willen meedoen, kunnen ook alvast hun belangstelling kenbaar maken. Als de aanmeldingstermijn voor figurant, koor of muziekensembles - zij maken deel uit van de cast en repeteren en spelen mee - of orkest (alleen op band) opengesteld wordt, krijgen zij de informatie daarover uit eerste hand toegestuurd. Zij moeten dat wel even apart aangeven bij hun aanmelding.

Deelnemen aan de Passiespelen is een fantastische belevenis, maar denk er niet te licht over. Het is weliswaar vrijwillig maar niet vrijblijvend; het vraagt veel tijd en inzet: 
-     Repetities: vanaf september 2013 (voor de tekstrollen) elke week -       
      exclusief vakanties -, in de eindfase twee à drie keer per week (ook op 
      zondagen) en in de slotweken nagenoeg elke dag 
-     Voorstellingen: in totaal 25 op alle zon- en feestdagen tussen 10 mei en 
      13 september 2015 - inclusief Hemelvaartsdag en Pinkstermaandag - en 
      op een aantal zaterdagen in juli en augustus.

Een vakantie langer dan vijf dagen zit er in de periode van de voorstellingen dus niet in. Maar daarvoor in de plaats heb je levenslang voldoening, aldus de veteranen! 

[Stichting Passiespelen Tegelen werkt bij de werving voor de audities samen met het Huis voor de Kunsten Limburg en de Vereniging Medewerkers Passiespelen.]